Lightning Experience by Salesforce

Vandaag de dag, nu Salesforce de Lighting Experience officieel heeft gelanceerd, ervaren veel gebruikers het voordeel van moderne UI, verbeterde globale acties, geintegreerde analytics en nog veel meer geweldige functionaliteiten van dit nieuwe technologie. Degene die een responsive app, met gebruikers vriendelijke design kunnen waarderen, is Salesforce Lighting de uitkomst.

Het is dan ook geen wonder dat Cloudideas GmbH team heeft gemerkt dat onze klanten interesse tonen in het mogelijk implementeren van Lighting Experience. Onze experts wegen meerdere zaken mee, wanneer zij aan het beslissen zijn hoe u het meeste uit de Lighting Experience kunt halen voor uw bedrijf.

  1. Update uw vermogen om zowel Salesforce Classic and Lightning gebruiken.

Wat jou Salesforce ervaring erg handig maakt, is dat met behulp van je huidige interface, je assets kan creeeren, die het nieuwe design van je Lighting Experience kunnen overnemen.

  1. Laat je sales users schakelen tussen Salesforce Classic en Lighting

Zelfs als een functie die jij nodig hebt nog niet ondersteund wordt in Lightning, kan je hier naartoe schakelen zonder dat je enige data verliest. Sales gebruikers werken meestal met dezelfde functies als leads, opportunities of campaigns. Lightning Experience assisteerd  hen in het werken in slechts 1 functie. Dit is In tegenstelling tot Marketing of Service die multitaksten tussen functies, zij kunnen beter vasthouden aan de klassieke interface met meerdere tabs.

  1. Beheer uw componenten binnen een kader

De mobiele kader van Salesforce Lightning maakt het mogelijk om slecht 1 keer een component te ontwikkelen, die gebruikt kunnen worden voor meerdere applicaties. De mogelijkheid om je applicaties te customizen met drag-and-drop (invoegen van componenten door deze slechts alleen maar in te hoeven voegen/slepen), maakt het mogelijk voor de gebruiker om met de componenten applicaties te maken voor verschillende mobile device: smartphones, tablets, laptops en zelfs draagbare apparaten zoals de smartwatch.

Lightning Experience by Salesforce

  1. Prioritiseer Visualforce pagina’s om nieuwe UI te includeren

Bepaal welke Lightning componenten u wilt toevoegen aan de aangepaste Visualforce pagina’s. Deze functionaliteit stelt u in staat om oude functies te herschrijven, of het implementeren van nieuwe componenten. Ook is het mogelijk om de responsieve design van zowel de Visualforce pagina’s als de Lighting UI te behouden. Bedenk ook welke pagina’s je als eerst nodig hebt op je mobile device.

  1. Verzenden en beheren van e-mail en templates rechtstreeks uit de records

De nieuwe e-mail functionaliteit is flexible en effectief. Gebruikers kunnen direct e-mails verzenden naar contacten, leads en de eigen collega’s vanaf account, leads en opportunities waar ze toegang tot hebben. Ze kunnen documenten bijvoegen,  standaard aanhef/ afsluiting automatiseren en indien gewenst gebruik maken van een template ( of een van de samples die aangeboden worden of een die nieuw gecreerd is). Voor ieder e-mail die verzonden wordt, maakt Salesforce een task record aan.

  1. Probeer Lightning trainingen

Het verschil tussen Classic interface en Lightning interface is significant groot. Het is van belang dat u uw Salesforce gebruikers gepaste trainingen aanbiedt. Cloudideas biedt trainingen aan die u leren met het omgaan van alle veranderingen die plaats gevonden hebben met het nieuwe design.

  1. Begin met een kleine groep

Voordat u definitief beslist of Lightning Experience geschikt is voor uw bedrijf, probeer het eens uit met een kleine groep medewerkers. Analyseer de prestaties, de feedback en probeer een volledig beeld te krijgen van het systeem.

Cloudideas GmbH is erg enthousiast over het concept van Lighting. We staan dan ook volledig open om u bij te staan met dit nieuwe systeem, u te consulteren, te trainen in het gebruik ervan en dit voor u te implemteren en het op maat voor u aan te passen. Bent u er klaar voor om alle voordeel  uit de Lighting Experience te halen? Contacteer ons via info@cloudideas.com.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *