Wanneer het aankomt op het automatiseren van uw bedrijfsprocessen, blijkt het dat het niet alleen gaat om het aanbieden van een geautomatiseerde Salesforce platform. De sleutelwoord hier is Customization (maatwerk). Ongeacht of u uw verkoop, diensten, relatie met uw klant, financienen, IT of andere processen in uw onderneming wil verbeteren, u dient integratie gewijs meerdere stappen zetten. Zo moet u ook uw acties fine-tunen om uw onderneming een boos te geven om groot en succesvol te worden.

Het is geen geheim dat veel van de eisen door gebruik te maken van de AppExchange voldaan kunnen worden. AppExchange is een marktplaats met duizende zowel gratis als betaalde applicaties die al ruim 10 jaar zijn efficientie duidelijk laat zien. Op deze AppExchange is het mogelijk om zowel extenties aan te schaffen die uw bestaande applicaties verbeteren, of compleet toepassingen. Cloudideas heeft onderzoek gedaan naar de top rated applicaties. Hieronder ziet u een lijst met de must-have applicaties.

1.SALESFORCEIQ INBOX

Nieuw, maar extreem populair. Deze applicatie maakt het leven van uw salesteam een stuk makkelijker, omdat deze niet meer hoeven te wisselen tussen iOs, Android, Outlook email applicaties en Salesforce. Deze app biedt informatie uit sociale netwerken en ieder Salesforce Cloud data. Bovendien kunt u ook een nieuwe account aanmaken met al pre-ingevulde velden, of al bestaande afronden zonder uw pagina te verlaten.

  1. S-DOCS

Met zoveel standaard templates is het moeilijk voor te stellen dat salesmanagers nog vele documenten handmatig samenstellen. Maar Cloudideas heeft nu een beter alternatief gevonden. S-Docs gaat verder dan salesforce out-of-box functionliteit en stelt u in staat om onder andere quotes, facatures, offertes, contracten, nieuwsbrieven en uitnodigen zelf op te stellen.

  1. FAST FORMS

Simpel en effectief online webformulier generator is een niet te missen tool voor uw marketing reps. Geen enkel behoefte om complexe integraties uit te voeren. Alleen maar DIY-mode, snel en gemakkelijk uit te voeren, ook voor minder technische mensen.

  1. JOBSCIENCE

Als u in de recruitment wereld zit, en nog steeds geen gebruik maakt van Jobscience met uw Salesforce, dan bent u niet vooruitstrevend aan het denken. Deze applicatie maakt de combinatie van verkoop, marketing, taakverdeling en verwerven van personeel erg makkelijk. De visuele CV’s, integratie met Linkedin en Job Board en andere sociale netwerken zullen u versteld doen staan.

  1. GETFEEDBACK

Met de Getfeedback applicatie zorgt u ervoor dat u een relatie met uw klant opbouwt en deze in staat houdt. Creeer surveys met prachtige designs die klaar voor gebruik zijn op de mobile device, integreer het met uw email of website en verbindt het met uw Salesforce org. Eenvoudiger kan het niet en er is verder geen installatie nodig.

  1. ELIMINATE DIRTY DATA

Ook genoeg van de constante duplicaten in uw org? Geen zorgen, AppExchange zit vol met oplossingen hiervoor. Cloudideas werkt met Complete Data Quality Suite. Dit verwijdert duplicaten en zorgt ervoor dat deze niet meer terugkomt. Deze app wordt al door duizenden mensen gebruikt. Geen dubbele data, geen dupes in uw webformulieren, real-time check van uw mogelijke duplicaten- al met al, een perfecte app voor ‘’schone data’’.

  1. FINANCIAL FORCE ACCOUNTING

Als het gaat om financiele instrumenten, dan is de FinancialForce Accounting de meest uitgebreide waardevolle van alle. In 1 klink creert u een rekening met u financiele gegevens. Ook heeft het toegevoegde functies die zich aanpassen aan de behoeftes van uw bedrijfsuitoefening. (Kosten-Baten en Omzet Management)

 

Bent u er klaar voor om alle mogelijke voordelen uit de AppExchange te halen? Cloudideas staat voor uw klaar om uw hierbij te begeleiden. Contacteer ons via info@cloudideas.com en krijg vandaag nog advies van een expert.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *